Sa Grbavice istakli jedno ime
foto: fkzeljeznicar.ba

Pogodio jučer protiv Slavije

Sa Grbavice istakli jedno ime

S. Mlaćo

Željezničar je jučer u prijateljskom meču savladao Slaviju 3:0.

Tomislav Ivković je šansu dao igračima sa manjom minutažom iz duela sa Borcem, te onima koji nisu igrali.

Plavi su na kraju slavili sa 3:0, a sve je riješeno u drugom poluvremenu. Dva puta je pogodio iskusni Ermin Zec, te jednom mladi Hamza Jaganjac.

Jaganjac je dobio priliku u pripremnim utakmicama seniorske momčadi ovog ljeta, te na Grbavici za njega imaju samo riječi hvale.

Mladi napadač je jučer postigao efektan pogodak i definitivno potvrdio da je budućnost kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Napadač Plavih Hamza Jaganjac je protiv Slavije postigao efektan gol, a vrijedi napomenuti da Hamza ima samo 17 godina.
Od svoje devete godine nosi dres Željezničara, a u sezoni iza nas za kadete je na 30 utakmica 14 puta tresao protivničke mreže.
Bravo!", stoji u objavi FK Željezničar.

Podsjetimo, Željezničar u subotu gostuje FK Tuzla City u drugom kolu Premijer lige naše zemlje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19211921
Samo tako! Sve mora biti na mladim igracima, jedini je to nacin da budemo zdrav klub. Mnogo vise volim vidjeti ovu djecu u igri nego neke tamo profesionalce od 28/30 godina
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi