FK Željezničar i naredne sezone u opremi Umbro

Dresovi spremni

FK Željezničar i naredne sezone u opremi Umbro

M. Šljivak

FK Željezničar i naredne sezone će nositi opremu renomiranog britanskog proizvođača, kompanije Umbro.

Iako se prethodnih dana spekulisalo kako će tim sa Grbavice nositi opremu bh. brenda No1 iz Travnika, to neće biti slučaj, pa ćemo Plave i u narednoj sezoni gledati u opremi Umbro.

Oprema ovog proizvođača je, kako saznaje SportSport.ba, jučer stigla u Sarajevo, a javnosti će biti prezentirana u subotu u prvoj utakmici u novoj sezoni.

Željezničar će u prvom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na Grbavici ugostiti banjalučki Borac, a navijači sarajevskog tima će sasvim sigurno željno iščekivati da vide kakve dresove će predstaviti njihovi ljubimci na terenu.

Nova oprema će sasvim sigurno biti razlog više da navijači Plavih dođu na Grbavicu u subotu na otvorenje nove sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Umbro širom Evrope ima veliki broj klijenata, a među najpoznatijim su svakako Everton, Schalke, PSV Eindhoven, CSKA Moskva...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zazamir
umbro sa pijace
22 0
Hamu
Dok s druge strane FkS nosi nike,koji ima predstavnike Barcelona,Psg,Totenhem,Inter...
18 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi