Željezničar na Sarajevo bez Ivana Lendrića!

Nije u kombinaciji za vječiti derbi

Željezničar na Sarajevo bez Ivana Lendrića! · Saznajemo

S. Mlaćo

Željezničar će večeras u gradskom derbiju odmjeriti snage sa FK Sarajevo.

Vječiti derbi igra se od 17:30 na stadionu Grbavica, a Plavi u ovaj meč ulaze sa druge pozicije, dok je Sarajevo jesenji prvak i ima devet bodova prednosti.

Nema sumnje da će biti veoma uzbudljivo, a problem za Željezničar svakako će biti neigranje najefikasnijeg napadača kluba Ivana Lendrića.

Kako saznaje SportSport.ba, Lendrić nije u kombinaciji za večerašnji meč, odnosno nije u karantinu sa ekipom.

Splićanin je prema dostupnim informacijama imao nesporazum sa šefom struke Amarom Osimom, te će tako propustiti veoma važan meč sa svoj tim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Lendrić je se tokom priprema povezivao sa jednim klubom iz Malezije, no do transfera nije došlo. Ostao je na Grbavici, a šta će se dešavati u narednim danima ostaje da se vidi.

U prvom dijelu sezone Lendrić je postigao šest pogodaka, koliko i Semir Štilić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
E cuj nesporazum, on bi kao platu a oni mu kao ne daju ??? HAHAHHA
37 19
Matija Matko
Kaze Lendra: "Sefe da objavim 100 hiljada u titovoj?" Amaw ce na to: "Pa da nam se djeca smiju moj Lendra!!!" Lendra: "Ali sefe..." Amaw: "Ti imas vazniji zadatak za derbi. Cuvas mi Lutvu."
26 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi