FK Željezničar spremio aktivnosti za ponedjeljak: Svi na Grbavicu za Ivicu Osima!

Susret se igra od 19:21

FK Željezničar spremio aktivnosti za ponedjeljak: Svi na Grbavicu za Ivicu Osima!

Samir Mlaćo
U ponedjeljak (16.05.) se sprema spektakl na Grbavici.

Željezničar će nakon sinoćnjeg vječitog derbija ugostiti FK Radnik, a susret počinje od 19:21 sati.

Biće to prvi domaći meč FK Željezničara nakon smrti legendarnog Ivice Osima, pa navijači kluba sa Grbavice spremaju dostojanstven oproštaj od popularnog Švabe.

Ulaz za sve članove klubova u ponedjeljak će biti besplatan, što su i potvrdili sa Grbavice putem zvanične stranice.

“Ovo će biti prvi domaći susret nakon smrti naše najveće legende, Ivice Osima, a navijači i Klub će se na dostojanstven način i u Dolini ćupova oprostiti od legendarnog Švabe. Podsjetimo, u subotu će se održati komemoracija i ispraćaj s Grbavice, a sahrana je u 15:00 sati na Gradskom groblju Bare.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ulaz za sve aktivne članove na utakmicu s Radnikom bit će besplatan, kao jedan od benefita članstva za 2022. godinu. Navijači će na ulazu skenirati QR kod sa članske kartice ili kontroloru Kluba pokazati e-mail sa potvrdom o članstvu za 2022. godinu. Ulaz za aktivne članove moguć je na južnu, istočnu i sjevernu tribinu. U prodaji će se po uobičajenim cijenama naći ulaznice za južnu, istočnu, sjevernu i zapadnu tribinu. Ulaz za djecu do 12 godina je besplatan“, stoji u objavi FK Željezničar.

Željezničar će nakon Radnika već u srijedu odigrati zaostali prvenstveni meč protiv FK Borac na Grbavici.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Iziksaudvicu
Gospodin Ivica Osim je zaslužio najmanje 10.000 na stadionu, zato svi na Grbavicu da svima polažemo koliki je gospodin bio i ostao, jer legende nikad ne umiru.
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi