Alispahić razgovarao sa čelnicima Željezničara: Svjesni smo situacije, predstavio sam svoju viziju

Ko će na klupu tima sa Grbavice?

Alispahić razgovarao sa čelnicima Željezničara: Svjesni smo situacije, predstavio sam svoju viziju

S. Mlaćo

Kemal Alispahić bi mogao sjesti na 'užarenu' klupu Željezničara. 

Alispahić je danas obavio razgovore sa čelnicima tima sa Grbavice i uskoro pada konačna odluka.

"Danas sam na Grbavici obavio razgovor sa ljudima iz Željezničara, to je jedna mlada ekipa i mogu kazati da smo imali dobar sastanak. Svjesni smo situacije u kojoj se Željezničar trenutno nalazi, ja sam predstavio neku svoju viziju i planove, a oni svoje. Ono što je najbitnije u ovom trenutku je stabilizacija kluba. Ja sam iskreno zadovoljan današnjim razgovorom, ljudi mi djeluju korektni, rekli su mi se javiti šta su odlučili u vezi trenera, pored mene tu je još nekoliko imena, pa vidjet ćemo na kraju koga će izabrati. Nije jednostavno klubovima na današnjem vremenu obezbjediti sve uslove, teška je situacija skoro u svim klubovima u našoj zemlji, treba biti realan. Mislim da se trener treba što prije izabrat, da se ne bi kasnilo s pripremama jer prvenstvo će brzo krenuti", kazao je za SportSport.ba Kemal Alispahić jedan od kandidata za klupu tima sa Grbavice.

U izboru trenera Željezničara učestvovat će posebna komisija koja će obaviti razgovore sa više kandidata.

Sa Željezničarom se povezuje i Rusmir Cviko, te trener FK Mladost Doboj Kakanj Nemanja Miljanović, ali i bivši sportski direktor crnogorske Budućnosti Zvezdan Milošević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da su na današnjem sastanku između ostalih bili članovi Uprave kluba Selen Balić i Josip Jurišić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Koga ćeš ti vodit
2 5
Husrefbeg22
Buduci trener Zeljeznicara maskiran u dresu FK Sarajevo!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi