I Kemal Alispahić kandidat za trenera FK Željezničar, danas sastanak

Plavi traže šefa stručnog štaba

I Kemal Alispahić kandidat za trenera FK Željezničar, danas sastanak

Admin Čaušević

FK Željezničar je minulog vikenda dobio novi Upravni odbor pred kojim je donošenje nekoliko važnih odluka.

Najvažnija odluka, barem kada je u pitanju prvi tim, je imenovanje novog šefa stručnog štaba što bi se trebalo desiti vrlo brzo.

Nekoliko je kandidata koji bi mogli preuzeti Plave s Grbavice, a među njima je i Kemal Alispahić, iskusni bh. trenera koji je u prošlosti sjedio na klupi Željezničara i to kao pomoćnik Amara Osima.

Alispahić će s novim klupskim rukovodstvom danas obaviti razgovor, nakon čega će čekati povratne informacije o eventualnom angažmanu.

Ovaj 56-godišnjak je prije pet godina kratko sjedio na klupi Čelika, uglavnom je radio u inostranstvu. Posljednji angažman je imao u saudijskom Al-Qaisumahau, a svojevremeno je bio i selektor Tadžikistana.

Osim Alispahića u kombinacijama za novog trenera Željezničara je još kandidata, pa će navijači Plavih s nestrpljenjem čekati "bijeli dim" iz Zvorničke 27.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poslije imenovanja novog štefa stručnog štaba bit će poznato i više detalja o samom početku priprema i prozivki za novu sezonu koja za Željezničar počinje 17. jula utakmicom 1. kola Premijer lige.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saimai1316
Da nema kakav trener u srbiji ili u hrvatskoj iz 4-5 lige a da je dobio otkaz,da se ugledamo na Sarajevo pa da ga dovedemo u naseg Zelju,crkli dabogda
0 6
user1596132192
Daj te nam Kemu, bar bi srcem vodio
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti