FK Željezničar kontaktirao Sadikua, on još nije donio odluku

Bivši član Sarajeva dolazi na Grbavicu?

FK Željezničar kontaktirao Sadikua, on još nije donio odluku

S. Mlaćo

Nogometaši u Premijer ligi su na zimskoj pauzi. Ipak, jasno je da za trenere i čelnike kluba i nema odmora jer se radi na rješavanju igračka križaljke.

U FK Željezničar će svakako biti veoma prometno, a jasno je da su Plavima pojačanja itekako potrebna.

Posebno se to odnosi na zadnju liniju. Pojavile su se informacije da bi na Grbavicu mogao stići nekadašnji član FK Sarajevo Rijad Sadiku.

Sadiku je iz Sarajeva otišao u Belgiju, no nije se naigrao.

"Kontaktirali su me iz FK Željezničar, ali imam još ponuda. Željezničar je svakako tu u užem krugu, pa ću dobro odlučiti", kazao je Sadiku za SportSport.ba.

Sigurno je da napušta Mouscron.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče Mouscrona, ne ostajem tamo sigurno. Tražim klub u kojem ću igrati u kontinuitetu", dodao je 19-godišnji defanzivac.

Sadiku je nosio dres svih omladinskih selekcija naše zemlje, a da li će sada stići na Grbavicu, ostaje nam da vidimo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KlaCkaLica11
Krepo ŽeljezniČmar
6 4
Arnel925
Nasim igracima kad odu u inostranstvo je maksimum rezervna ekipa u nekoj prosjecnoj ekipi u belgiji, ceskoj, madjarskoj Itd.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti