Telemach štand na Holiday marketu: Druženje fudbalera Željezničara sa navijačima

Zec i društvo odlično raspoloženi

Telemach štand na Holiday marketu: Druženje fudbalera Željezničara sa navijačima

Večeras je na Holiday Marketu, u sarajevskom parku Hastahana, bilo posebno zanimljivo za navijače sarajevskog Željeničara.

Naime, na Telemachovom štandu su se pojavili i prvotimci Željezničara, Ermin Zec, Srđan Stanić, Haris Hajdarević i Dženan Osmanović.

Fudbaleri Željezničara bili su gosti Telemacha, a posjetu Holiday Marketu su iskoristili za druženje sa navijačima - posebno najmlađima.

Zec, Stanić i družina su se fotografisali sa navijačima, razgovarali i dijelili autograme, a posebno su obradovali jednog mladog navijača Plavih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, velikom obožavatelju Plavih sa Grbavice, Harisu Grahiću, su uručili dres FK Željezničar sa potpisima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti