Oglasili se sa Grbavice: Nije počinjeno djelo krađe, porodica uputila izvinjenje

Dječak sa snimka se vraća treninzima u Omladinskom pogonu FK Željezničar

Oglasili se sa Grbavice: Nije počinjeno djelo krađe, porodica uputila izvinjenje

Nedavno su iz FK Željeznčar naveli da je na stranicu Grbavica izvršena provala, te da policija traga za nepoznatim osobama.

Objavili su i njihove slike, a sada su se sa Grbavice oglasili i kazali da nije počinjeno krivično djelo, te da je porodica osoba koje je snimila kamera uputila izvinjenje. Jedan od dječaka sa snimka je član Omladinskog pogona FK Željezničar.

"FK Željezničar obavještava javnost da je obavljen sastanak s porodicom Mehmedbašić, a povodom nedavne provale u prostorije našeg stadiona. Porodica je uputila izvinjenje za neovlašten ulazak na stadion, a FK Željezničar i MUP KS su potvrdili da nije počinjeno djelo krađe.

Drugog aprila tekuće godine FK Željezničar je prijavio MUP-u KS provalu u prostorije Stadiona Grbavica počinjene od strane tri nepoznata lica. Klub je u toku dana dobio informacije o licima, a danas je održan sastanak s porodicom Mehmedbašić koja je uputila izvinjenje Klubu na neovlaštenom ulasku na stadion.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Porodica i Klub su ustanovili da M. Mehmedbašić nije na stadion provalio da bi otuđio predmete u vlasništvu Kluba, te da nije počinjeno krivično djelo krađe. FK Željezničar će M. Mehmedbašiću omogućiti trenažne procese u omladinskim selekcijama jer je jako važno da se svako dijete bavi sportkom i na taj način razvija svoje fizičke i psihosocijalne vještine, te usvaja prave životne vrijednosti", istakli su iz FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Dobro sve ali sto javno objavit imr maloljetne osobe
14 0
hzsg
Bolje receno CIRKUS od kluba...!!!
11 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi