FK Željezničar kratkom porukom oduševio navijače
Foto: Damir Hajdarbašić/fkzeljeznicar.ba

"Bez vas..."

FK Željezničar kratkom porukom oduševio navijače

E. Škorić

Iz sarajevskog kluba su poslali poruku koja je oduševila sve navijače.

Željezničar je jučer ugostio Velež na Grbavici i na prekrasnom stadionu i u odličnim uslovima ostvario veliku pobjedu rezultatom 3:0. Nažalost, publike nije bilo i to je nešto što ove sezone Premijer ligu čini manje zanimljivom i uzbudljivom.

Mnogi treneri i sportski radnici smatraju da je suludo da se igra pred praznim tribinama i da postoji način da se barem u smanjenom kapacitetu ljude pusti na tribine, ali NFSBiH je za sada zauzeo stav i ne želi ništa prepuštati slučaju.

Iako su tribine Željinog stadiona bile prazne, sa tek nekoliko zvaničnika, uposlenika kluba i novinara, igrači su bili dovoljno motivisani, jaki i kvalitetni, pa su upisali važna tri boda na otvaranju lige.

"Bez vas, ali za vas!", danas je poručio FK Željezničar putem društvenih mreža i tako poslao snažnu poruku svojoj vjernoj armiji navijača, koji svakako svojim prisustvom donose Željezničaru prevagu u većini utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavima idućeg vikenda slijedi gostovanje u Bijeljini kod Radnika, pa na Grbavicu nekoliko dana kasnije dolazi Borac u derbiju 3. kola. 

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDYZIqCqRe1/[/instagram]

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli_exyu_sa
ooooooo ima li tife i tri prsta
2 10
BordoBijeli_exyu_sa
??????????????????????
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi