FK Željezničar na pripremama bez Sinana Ramovića i Asima Zeca?

Dvojac nije među putnicima

FK Željezničar na pripremama bez Sinana Ramovića i Asima Zeca?

M. Šljivak

FK Željezničar otputovao je danas na pripreme u Međugorje, a u autobusu nije bilo mjesta za dvojicu fudbalera.


Sa ostatkom ekipe nisu krenuli Sinan Ramović i Asim Zec i na njih Amar Osim na ovim pripremama neće računati.

Neslužbeno, Ramović nije na spisku putnika nakon što s njim nije dogovoren produžetak ugovora koji ističe na kraju sezone.

Pored njega put Međugorja nije krenuo ni Asim Zec. On je od trenera tima s Grbavice dobio dozvolu da potraži novu sredinu u ovom prelaznom roku, što će se na kraju vjerovatno desiti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ramović je ove sezone nastupio 13 puta za Željezničar i ima učinak od jednog gola i četiri asistencije, dok je Asim Zec nastupio 10 puta i postigao je pet golova, od čega je tri zabio u Kupu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno plavi u utorak pobjeda protiv federalaca
5 0
MehoS
Ramovic je dobar igrac. Steta.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi