10

Komentari (10)

user1676370670
Stila ne moze da hoda...On je za zadnjih 15 min...mozdani za toliko...Svaka cast na svemu stto je dao...
Halland
Haj ne laprdaj Nikicu,,,Coca,Štila,Krpa,Selimović,Radovac ta ekipa je razlog ovog plasmana Želje,stari su,ne spremni sramota.Dovoditi i gurati ovakve izlizane veterane je cirkus
Drakula
Cuj radovac hahahahahahahaa momak tek nije odigrao ni 3 utakmice kako treba
hzsg
Nidzooooo, šta veli krava Jagoda za Štilića, kakva je igrač ?
user1675926959
Bruno gdje je Al Jaber?????Mrš iz kluba !!!!
mitoza
Nidzo nisi u pravu.
user1613662710
E moj Nikicu doveli manekene umjesto fudbalera,Mekic i raja puse shishe po grbavici,Stilic,Coca i Krpic glume autoritete a i ne uznoje se a to su oni koji bi najvise trebali zapet jer ipak njima nesto kao trebao znacit ovaj klub,,,a mi se uhvatili kritikovat Drlju i ostatak,,ma katastrofa nema svjetlosti na kraju tunela druga liga i to je to,ja sam svoju nadu jos proslu utakmicu izgubio .
zeljo4ever
Uhvati se cerekanja, kakav Stila maneken sve u paketu nabit nogom i njega i druga mu rumenog
Manager
user1676220539
Rumeni je sportski Direktor ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.