Željezničar predstavio nove dresove za sezonu 2022/23

Željezničar predstavio nove dresove za sezonu 2022/23

E. Škorić

Fudbalski klub Željezničar je večeras predstavio garnituru Macron dresova za sezonu 2022/2023.

Glavna garnitura je plave boje sa pet bijelih linija, a poseban pečat ostavlja bijela kragna. Druga garnitura dresova Želje je bijela sa pet plavih linija.

Novi dres za sezonu 2022/2023 izrađen je od najkvalitetnijih materijala po najsavremenijoj tehnologiji, a dizajn je pripremljen i poslan Macronu još početkom godine.

Talijanski brend je u predviđenom roku završio dres, a Željezničar je već krenuo u realizaciju projekta narednog dresa kako bi dizajn poslao do kraja godine, a dres stigao pred početak sezone 2023/2024.

Autor dizajna dresa je Haris Stambolić u saradnji s Elvisom Huremovićem.

"Dres je dostupan u veličinama od XXS do 4XL, a cijena dresa je 110,00 KM. Prodaja se vrši u Shopu FK Željezničar i putem Online Shopa, a aktivni članovi ostvaruju popust od 10 %. Prodaja počinje u srijedu od 11:00 sati", objavio je tim sa Grbavice.

Oglasi

Željezničar igra sjajno ove sezone i nalazi se na diobi prvog mjesta zajedno sa Širokim. Obje ekipe imaju po 22 boda, s tim da Plavi imaju utakmicu više od tima sa Pecare.

U narednom 13. kolu Željezničar će u derbiju ugostiti Zrinjski i očekuju se pune tribine na Grbavici s obzirom na igre i rezultate kakve ostvaruju igrači koje s klupe vodi Edis Mulalić.

Foto: FK Željezničar

FOTO: FK Željezničar

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Extra! Prelijepo izgledaju.
3 1
pjanke.sa
Ne lice uopste na nase dresove, sekunde nijedne. Ali trebate jos pure da jedete da stignete nas dizajn.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi