FK Željezničar objasnio zašto igrači nisu igrali u glavnoj garnituri dresova Macron
Foto: Damir Hajdarbašić/fkzeljeznicar.ba

Isporuka će kasniti određeni period

FK Željezničar objasnio zašto igrači nisu igrali u glavnoj garnituri dresova Macron

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara u subotu su na svom terenu porazili Velež sa 3:0 u meču prvog kola Premijer lige

Plavi su na Grbavici odigrali veoma dobar meč, te su na kraju s tri boda otvorili novu sezonu. Također, igrači Željezničara su na ovom meču nastupili u dresovima novog sponzora Macrona.

Željezničar i Macron su dogovorili saradnju prije nekoliko mjeseci, ali su iz kluba s Grbavice objavili da isporuka glavne garniture opreme za klub nije stigla, te da će kasniti određeni period.

Plavi će do tada nastupati u prelaznom rješenje iz kataloga Macron, a upravo su u takvim dresovima i opremi nastupali protiv Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Klub je za sezonu 2020/2021 dizajnirao personaliziranu prvu garnituru dresova, a zbog situacije s virusom COVID-19 u Italiji i Kini, isporuka glavne garniture će kasniti određeni period. Plavi će u tom periodu nositi prelazno rješenje iz kataloga Macron", poručili su iz Željezničara.

Macron 😍 Podsjetimo, Klub je za sezonu 2020/2021 dizajnirao personaliziranu prvu garnituru dresova, a zbog situacije s...

Posted by FK Željezničar on Monday, August 3, 2020
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fareus1921
Ovdje komentarišu navijači kluba koji je uzeo dresove iz 2016. i na njih prelijepio linije i k'o fol novi dresovi
12 6
Hz rajvosa
Nema paaraaa nema dresova
7 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi