FK Željezničar odradio novi trening: Osim ne štedi svoje izabranike

Plavi se spremaju u Međugorju

FK Željezničar odradio novi trening: Osim ne štedi svoje izabranike

S. Mlaćo, foto: A. Čulić

Nogometaši Željezničara odradili su jutros novi trening u Međugorju.

Amar Osim zadao je veoma žestok tempo svojim izabranicima, no za sada svi napore sjajno podnose.

Nema povrijeđenih, što je svakako najbitnije tokom priprema, a jučer se timu priključio i Mihael Klepač koji dolazi na posudbu iz Osijeka.

Iako je jaka bura jutros ometala rad, primijetili smo sjajnu atmosferu među nogometašima i trenerima, dok je na drugoj strani terena Adnan Gušo radio sa golmanima Kjosevskim, Fejzićem i Ćemanom. Konkurencija za prvog golmana je žestoka, pa i trojica čuvara mreže na svakom treningu daju maksimum.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutra će FK Željezničar odigrati prijateljski meč potiv Igmana iz Konjica, a atmosferu sa današnjeg trening pogledajte u fotogaleriji...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plavi kanarinac
Cula drkas li redova?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi