Kako izgleda Grbavica pred početak meča Željezničar - Olimpik?

Premijer liga

Kako izgleda Grbavica pred početak meča Željezničar - Olimpik?

Edmir Škorić

Meč 22. kola Premijer lige BiH između Željezničara i Olimpika počet će u 17 sati.

Jako važna utakmica za oba tima. Plavi su u krizi, treba im pobjeda, a Olimpiku bi svaki bod mnogo značio u grčevitoj borbi za opstanak.

Znao je Željezničar često da razočara svoje navijače u Dolini ćupova protiv uslovno rečeno manjih ekipa, pa se tim s Otoke tome nada i danas.

S obzirom da je preko noći napadao snijeg širom BiH, Grbavica je bila pod snijegom i bilo je čak upitno da li će se utakmica odigrati. Ipak, domaćin je uspio da sredi teren i da gaf spremi na vrijeme.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Malo lopata malo grijaci i ko lampa. Neka crknu dušmani. Ovako se svugdje u svijetu čisti snijeg na terenima sa grijanjem zlobnici, jutros mi minuse pucate.
5 2
Mahatma.Barbie
Da vidim i da neko u našoj državi radi svoj posao kako treba. Ljudi su se potrudili da u toku dana očiste teren i odlično ga spreme za utakmicu.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije