Više nema nedoumica oko meča Željezničara i Olimpika

Važan meč za oba tima

Više nema nedoumica oko meča Željezničara i Olimpika

Samir Mlaćo

Duel 22. kola Premijer lige između Željezničara i Olimpika koji je planiran danas za 17 sati na stadionu Grbavicu bit će odigran prema predviđenom terminu.

Snijeg je jutros stvorio velike probleme u glavnom bh. gradu, snježni pokrivač je bio sve veći i veći iz sata u sat, no situacija je već par sati mnogo bolja i na Grbavici su očistili travnjak kako bi nogometaši imali 'normalne' uslove za igru.

Ova informacija sa Grbavice je potvrđena za SportSport.ba.

Ovaj meč veoma je bitan za oba kluba. Željezničar želi prekinuti seriju negativnih rezultata i vratiti se u sami vrh tabele, dok Olimpik vodi grčevitu borbu za opstanak i nada se da može iskoristiti pritisak koji sigurno vlada u redovima nogometaša sa Grbavice, te doći do bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pravdu na ovom meču dijelit će Mateo Musa iz Čitluka, dok su njegovi pomoćnici Jure Musa (Čitluk) i Mirza Čejvanović (Tuzla).

Četvrti sudija je Frano Jelić (Široki Brijeg), delegat Milan Janković (Trebinje), a Adnan Alispahić iz Zenice posmatrač suđenja.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Hajmo olimpičee, hajmo Slavko, oplodi gurbeteeee
3 20
Zizu81
Par pojedinih pitara su pravi kreteni, jedan od njih je SonPen1946
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi