FK Željezničar ostaje bez generalnog sekretara
Promjene će doživiti i sama administracija kluba .(Duvnjaka na slici prvi s desne strane)

Promjene na Grbavici, čeka se Skupština

FK Željezničar ostaje bez generalnog sekretara · Saznajemo

Samir Mlaćo

Burno je ovih dana na Grbavici. Sa nestrpljenjem se očekuje Skupština kluba koja je zakazana za nedjelju i poslije koje će biti jasnije mnoge stvari vezane za budućnost FK Željezničar.

Kako je već poznato, Upravni i Nadzorni odbor ovog kluba donio je zajedničku odluku o okončanju angažmana u klubu, zaključno sa održavanjem predstojeće Skupštine Kluba, kada će biti sumirana 2018. godina i prezentiran izvještaj o poslovanju.

SportSport.ba saznaje da će odlazaka biti i iz administrativnog sektora kluba. Naime, FK Željezničar će ostati bez generalnog sekretara Amera Duvnjaka, a očekuje se još promjena kada je u pitanju sama administracija.

Duvnjak je na Grbavicu stigao za vrijeme predsjedavanja Almira Gredića.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Raikkonen
U n.k. Željezničar ode sve do đavola.... jbg
13 3
Stanley
Zalosno je sta je postalo od jednog velikana kao sto je NK Zeljeznicar.
11 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi