Navijači Željezničara su dovoljno rekli svojim komentarima nakon meča, igrači bolje da ne čitaju
Detalj sa današnjeg meča u Međugorju

Razočarenje je i dalje veliko

Navijači Željezničara su dovoljno rekli svojim komentarima nakon meča, igrači bolje da ne čitaju

Samir Mlaćo

Sa nevjericom su navijači Željezničara pratili današnji prijateljski meč u Međugorju. Njihovi ljubimci su nastavili po starom, onako kako su to radili u prvom dijelu sezone Premijer lige.

Dok napuste glavni grad, bijela zastava je okačena, a tako je bilo i danas u Međugorju. Rival je bio HNK Međugorje, trećeligaš koji je na desetom mjestu, dakle mnogo bliže nižem rangu.

Međugorje je slavilo 2:1, a ono što brine navijače Željezičara jeste da pojedini igrači zaista pokazuju da nikako ne trebaju biti dio kluba kao što je FK Željezničar. Naravno da pobjeda od npr. 5:0 ili 10:0 ne bi bila mjerilo bilo kakve kvalitete, ali klub kao što je Željezničara baš nikada sebi ne smije dozvoliti da gubi od ekipa čiji članovi s posla 'produže' na stadion.

Zbog toga su navijači Željezničra dodatno ogorčeni, a na zvaničnoj stranici 'milion' je komentara. Mnogi sve gledaju ironično, a neki mnogo ozbiljnije pa se pitaju šta se dešava sa klubom.

"Amateri", "napadač pod hitno", "aferim, molim Upravu da dogovori provjeru sa ŽNK Iskra i da izgubimo od Plavih dama", "još 250 pojačanja i ostajem u ligi", "najtačnija objava: Kraj", "čestitke igrači", "ovo je prva proba, biće ok", "da li je dosta?", "imali smo ih", neki su od komentara koje možete pročitati na zvaničnoj facebook stranici FK Željezničara.

Kraj! 🔵⚪

Posted by FK Željezničar on Wednesday, January 17, 2024
Oglasi

'Vatreno' je i na forumu SportSport na temi FK Željezničar, a sve možete pratiti ovdje.

Pojedini navode da stariji igrači trebaju što prije da se oprosti, a riječi hvale dobili su novajlija Karić, te mladi Babaluk i Fočo.

Podsjetimo, svoje viđenje meča dao je šef struke Željezničara Bruno Akrapović.

"Igrači daju sve od sebe, 17-3 je u šansama u našu korist. Nismo zabijali golove iz čistih situacija, možda umorne noge, možda zbog puno rada. Vidio sam što sam htio vidjeti, momci daju od sebe, imali smo ogroman posjed lopte, ali igra se za golove", rekao je Akrapović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Akrapović će prema svemu sudeći igrati u formaciji 3-5-2, te se to već sada čini kao pogubno za Plave.

"Možda je malo novo, možda nekome dobro, a nekome otežavajuće, ali bilo je mnogo šansi i sistem je dobar".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ham0
Navijaci????? HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
4 1
Ham0
Najbolja izjava nekog trenera odlad postoji PL: BILO JE 17-3 U SANSAMA. Gori cirkusant od arapa HAHAHAHA
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije