FK Željezničar pozvao Miličevića na Grbavicu

Žele da bude gost na jednoj od utakimica

FK Željezničar pozvao Miličevića na Grbavicu

Sudac iz Premijer lige BiH Ljubo Miličević posljednji dana centralna je tema medija u BiH.

Miličević je postao poznat nakon što je na meču Olimpic-Željezničar napravio nekoliko velikih pogrešaka, a kasnije je u intervju za 'Dnevni avaz' otkrio da je teško bolestan, te da ima tumor želuca.

FK Željezničar je nakon ovog saznanja odlučio iskoristiti priliku da pozove Miličevića da bude gost na jednoj od narednih domaćih utakmica ovog kluba na stadionu Grbavica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kolektiv FK Željezničar sudiji BH Telecom Premijer lige BiH, Ljubi Miličeviću, želi brz oporovak od teške bolesti, tumora želuca. Ovom prilikom, rukovodstvo FK Željezničar poziva Miličevića da bude gost Kluba na jednoj od domaćih utakmica do kraja jesenje polusezone, te se nada da će Milićević u periodu u kojem mu predstoji proces liječenja i drugi životni izazovi, pronaći vremena da se odazove ovom pozivu", saopštili su iz FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi