Kostić: Misimović radi prave stvari za Željezničar

Bivši trener Plavih za SportSport.ba

Kostić: Misimović radi prave stvari za Željezničar

Adnan Beganović

FK Željezničar i Miloš Kostić danas su i zvanično raskinuli ugovor. 

Kostić (44) je u najtrofejnijem bh. klubu proveo svega tri mjeseca i ugovor je raskinut nakon trećeg uzastopnog poraza, a ovakav scenarij priželjkivali su i navijači koji su poslije subotnjeg poraza od Zrinjskog jasno tražili ostavku.

Prilikom odlaska sa Grbavice ovaj slovenački stručnjak je u razgovoru za SportSport.ba istakao da je došao s najboljim namjerama, ali...

"Gospodin Senad Misimović radi dobre stvari za Željezničar i tom klubu želi sve najbolje", kazao nam je Kostić nakon odluke o otkazu i potom nastavio:

"Došao sam u Željezničar s najboljim namjerama. Možda mi je trebalo malo više vremena. U ekipi sam bio zatekao igrače, možda su trebali neki biti dovedeni, ali to je sada prošlost. Željezničaru želim sve najbolje u budućnosti", podvukao je Kostić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tokom dosadašnje trenerske karijere Kostić je vodio kadetsku i juniorsku selekciju Slovenije, bio je trener Krke, a kao pomoćnik radio je u Lierseu i Crvenoj zvezdi. Njega će na klupi Željezničara privremeno zamijeniti Haris Alihodžić. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi