FK Željezničar predstavio domaći dres za sezonu 2019/2020

Nova garnitura dresova Plavih sa Grbavice

FK Željezničar predstavio domaći dres za sezonu 2019/2020

Fudbaleri Željezničara su danas završili sa pripremama za novu sezonu, pobjedom na Grbavici nad Famosom, rezultatom 7:0.

Željo će u subotu i zvanično otvoriti novu sezonu PL, duelom protiv Borca, a Plavi sa Grbavice su sada predstavili novu prvu garnituru domaćih dresova za sezonu 2019/2020.

Kao što se nešto ranije pisalo, FK Željezničar će i naredne sezone igrati u dresovima proizvođača sportske opreme Umbro.

Željezničar je sada na zvaničnoj stranici predstavio novi prvi dres.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moderan dizajn dresova na kojem dominiraju simboli FK Željezničar, kao i prethodnih godina, pripremio je Kreativni studio Articoolisan. U narednim danima FK Željezničar će predstaviti i drugu garnituru dresova", poručili su iz Želje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Težak tempo srijeda -subota. Srijeda Famos, subota Borac, pa opet srijeda juniori, za neizdržati...
15 1
Romario 77
Ruku na srce dres ne izgleda lose samo je pitanje kakvi su igraci sto ce ga nositi. Mnogi od njih nisu dostojni Zeljinog dresa al sta ces. Ja jedva cekamnda vidim novi dres Sarajeva ,valjda ce biti neka promjena ovako izgleda kao obicna majica s brojem . Ako ne promijene valja kupiti onaj crni s ljiljanom
0 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi