FK Željezničar predstavio novo pojačanje!
Foto: fkzeljeznicar.ba

Splićanin stigao na Grbavicu

FK Željezničar predstavio novo pojačanje! · Zvanično

Ono što je najavljivano proteklih dana i što se manje-više znalo, danas je i potvrđeno. Na Grbavicu je stigao Ivan Miličević, 21-godišnji lijevi bek.

Mladi lijevi bek je u redove FK Željezničar stigao na posudbu do kraja sezone 2020/2021 iz zagrebačke Lokomotive.

Ivan Miličević je svojevremeno bio član omladinskog pogona Širokog Brijega, kao i prvog tima kluba sa Pecare.

U Lokomotivu je otišao 2019. godine, a u međuvremeno je boravio na posudbama u Varaždinu i Dubravi.

Upravo je na posudbi u Dubravi proveo period od februara do kraja juna ove godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, riječ je o nekadašnjem juniorskom i mladom reprezentativcu naše zemlje.

"Sve se desilo iznenadno brzo, klubovi su se brzo dogovorili, i evo stigao sam na Grbavicu. Znamo svi kakav je klub Željezničar, nema potrebe pričati o tome. Navijači od mene mogu očekivati borbenost, zalaganje, maksimalnu koncentraciju na ono što radim i nadam se da ćemo zajedno slaviti pobjede. Ekipa je odlična, svi su me jako fino primili, poznajem nekoliko igrača s kojima sam ranije igrao", rekao je Miličević za zvanični sajt FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

copinjo
Odličan transfer. Deficitarna pozicija lijevog beka + U21 u rosteru, jednim potezom dvije muhe.Borba sa Šehićem pa ko zasluži. Sretno!
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije