Bekrić: Vjerujem u ove momke, pošteni su i karakterni!

Najavio meč sa Radnikom

Bekrić: Vjerujem u ove momke, pošteni su i karakterni!

S. Mlaćo
Nedjeljni meč FK Željezničar – FK Radnik najavio je i iskusni vezista tima sa Grbavice Samir Bekrić.

Bekrić je svjestan da Željezhničar mora biti pravi ukoliko želi tri boda, te da se Radnik neće lako predati.

“Respektujemo svakog protivnika, ali više gledamo sebe. Znamo da igramo na našem stadionu, ubijeđen sam u podršku navijača i da ćemo ovo što radimo na treninzima prenijeti na utakmicu. Vjerujem u ovu ekipu, možemo puno bolje“, kazao je Bekrić.

Svjestan je važnosti meča.

“Pobjeda bi nam dobro došla za samopouzdanje, težak je period iza nas. Moramo svi biti skupa i tako izaći iz svih problema“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treneru Ivkoviću mnogi zamjeraju na skromnoj minutaži za Bekrića.

“Svaki igrač želi da igra, a tako i ja. Poštujem odluke šefa, uvijek sam tu da pomognem ekipi. Uvijek ću dati maksimum, koliku god da dobijem minutažu. Moramo biti skupa, kada smo skupa možemo izaći iz problema. Momci su karakterni, pošteni, ne smijemo padati. Pošten rad i trud se isplati, a mi radimo pošteno i trudimo se. Nadam se da ćemo do kraja osvojiti što više bodova“, dodao je Bekrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
Ovaj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti