FK Željezničar objavom obradovao armiju navijača

Sjednica sjajno prošla za klub sa Grbavice

FK Željezničar objavom obradovao armiju navijača

S. Mlaćo

Jučer je održana sjednica Prvostepene komisije za licenciranje NS BiH.

FK Željezničar je potvrdio da je dobio licencu za domaća i UEFA takmičenja za predstojeću sezonu.

"Prvostepena komisija NS/FS BiH je pozitivno odgovorila na zahtjev Kluba, koji je ispunio sve kriterije, administrativne, sportske, zakonske, infrastrukturne i finansijske, odnosno sve što je predviđeno Pravilnikom o licenciranju klubova Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Ogromnu zahvalnost Klub duguje svojim vjernim navijačima koji su akcijama vezanim za članstvo i derbi sa Sarajevom u velikoj mjeri pomogli u procesu licenciranja.

Ovim putem još jednom želimo da se javno zahvalimo svim sadašnjim i bivšim uposlenicima Kluba koji su razumjeli situaciju u kojoj se Klub nalazi i još jednom pokazali iskrenu ljubav koja krasi naš kolektiv.

Mi smo Željini, Željo je naš!", istakli su sa Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar je trenutno na petom mjestu sa 37 osvojenih bodova.

Navijači tima sa Grbavice nadaju se ulasku u klub investitora iz SAD-a o čemu se mjesecima sve glasnije priča u i oko kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Kad čujem ove dušmane: Lažirano!!!! Koliko to želi da Željo ima problem, više nego da njihov klub uspije. Jad i čemer!
11 4
Brazuka
Organizirati se i gaziti sve! A mnogo neprijatelja imamo
11 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi