6

Komentari (6)

SarajevoFC
Diler manje. Vozdra!
unioni
Ne pričaj gluposti ako ne znaš momka i ti i ostala vaša pitarska kompanija. Momak namaza nije propuštao za primjer svima bio. I mi smo stajali uz vas kad je Vedran ubijen, a vi sad nešto uzdignuti, čist vas obraz. Vozdra!
Amar123456
ebem ti sestru
unioni
Brate samo ovako znaju anonimno napisati nesta, a uz njih smo bili kad su Vedrana ubili... Čist primjer cigana sa sjevera i manjeg fudbalskog kluba
bistrik87
Eto ako ides na svaki namaz kofa znaci dobar si covjek... Ali ne bitno to, momak je bio dobar, barem ono malo sto sam ga znao. Znam da nije bio od posla tog, dilanja.
bistrik87
Iste sam komentare oko cito kad je Curevac ubijen, a bio mi je drug, tako da znam kako narod moze bit grdan. Anonimno muda dobiju, to ne kontam, to je kompleks teski. Nek momak pociva u miru, dobar je bio, to znam iz iskustva.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.