11

Komentari (11)

Lafac
Šta ste vi zapeli za prenos ? Pa ne igra Velež!
Gari Garinča
Zec - TOŠK 2:0
rodjak
djaba je Amar zabranio prenos kad ce biti covjek koji ce sve to posmatrati i ako bude nesto novo prenijeti Fedji.Bogami ko da igra finale lige sampiona pa zabranio prenos hahaha
Dino69
Joj jesi smijesan pa nema gledalaca kontas ne moze
rodjak
sto ne moze a sve dosad moglo .Amar sprema iznenadjeje za Rodjene????a kod nas vec covjek odredjen koji ce to pratitii i spijunirati.Ali Amar nije ni svjestan kakvo se iznenadjenje njmu sprema ;) ali dobro vidit ce mo sve u subotu .
Shex79
Stvarno mislis da Amara moze neko tek tako nadmudriti? Mozes da ga volis il mrzis, ali ako gledas sa sportskog gledista takvog trenera tek tako da nadmudri neko, tesko druze, tesko Boga mi ;)
Amar se pravo prepao Veleža. Dudič je odavno skenirao ekipu Željezničara. To je dokazao u zadnjim međusobnim duelima.
manijaci
Sta fali i da ima prenos kad nece igrati igraci koji ce vjv nastupiti protiv veleža , ima neki drugi razlog
nijepoznat
samo jako protiv federalaca
VictoriasFikret
Iz pouzdanih izvora, Dudić će snimati dronom sa tranzita.
Dino69
Hahahaha ja sam cuo sa ce helikopter OS bit na raspolaganju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.