Raspušten kompletan saziv Skupštine i Nadzornog odbora FK Željezničar

Potvrđeno iz kluba

Raspušten kompletan saziv Skupštine i Nadzornog odbora FK Željezničar

Samir Mlaćo
Večeras je održana vanredna sjednica Skupštine FK Željezničar.

Prisustvovalo je 30 delegata, a kompletna Skupština je raspuštena, što je i bila želja navijača koji su na Grbavici itekako nezadovoljni.

“Na sjednici su usvojene odluke o raspuštanju kompletnog saziva skupštine kao i Nadzornog odbora Kluba te je imenovana Komisija za izbor novih članova skupštine Kluba. Komisiju će sukladno statutu činiti predsjednik i potpredsjednik Skupštine, predsjednik UO te dva imenovana člana Skupštine od kojih će jedan biti predstavnik UNFKŽ.

Javni poziv za kandidiranje novih članova Skupštine Kluba bit će objavljen na zvaničnoj web stranici u najkraćem roku.

Ovim putem, pozivaju se svi navijači, prijatelji i sponzori Kluba da prijavom na Javni poziv daju novu snagu kako bi Klub krenuo naprijed.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mi smo Željini, Željo ne naš!“, stoji u objavi FK Željezničar.

Danas je Željezničar odigrao prijateljski meč sa FK Leotar i remizirao. Završilo je 0:0.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shiptar
Drz se Ljoze
8 2
Asam85
Raspustili se za sva vremena stoko nesposobna !
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi