Sarajevo je bilo spremno da utone u san, a onda je počeo spektakl navijača Željezničara

Vatromet o kojem će se dugo pričati

Sarajevo je bilo spremno da utone u san, a onda je počeo spektakl navijača Željezničara

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Navijači Željezničara sinoć su u Sarajevu napravili spektakl povodom 100. rođendana svog kluba.

Klub s Grbavice već nekoliko dana proslavlja svoj jubilarni 100. rođendan, ali su sinoć Manijaci spektakularnim vatrometom i bakljadom oduševili cijelu Bosnu i Hercegovinu i region.

Navijači Željezničara najavili su prije nekoliko dana da će se istovremeno u svim dijelovima grada zapaliti pirotehnička sredstva, a to je izgledalo zaista spektakularno.

Sa mnogih zgrada u Sarajevu se palio vatromet, a pojedini navijači okupili su se i ispred stadiona Grbavica gdje su napravili fantastičnu bakljadu.

Naša ekipa imala je odličan pogled s Trebevića, a u našem videu možete još jednom pogledati kakav spektakl su napravili sinoć navijači Željezničara u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je bilo spremno da utone u san na izmaku još jedne sedmice, a onda je grad "oživio" na spektakularan način i mnogi su iskoristili priliku da snime fantastične scene.

Na kraju su se navijači Željezničara okupili na južnoj tribini stadiona Grbavica gdje su na sjajan način zaključili proslavu 100. rođendana svog voljenog kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VenamaHrabrih
Samo se kasaba u 21h navečer može spremati u san. Spektakl od tri minute. Duže traje zatvaranje festivala crtanog filma u Orašju.
0 8
user1579962154
Dobro izgleda ali realno isto je Red Army uradio za svoj zadnji rodjendan ako se ne varam?
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi