FK Željezničar sutra dobija trenera?
Novi predsjednik Upravnog odbora Plavih sa Grbavice već je označio Amara Osima kao svoju najveću želju na trenerskoj klupi

Slažu se kockice u klubu sa Grbavice

FK Željezničar sutra dobija trenera?

Fudbalski klub Željezničar je u nedjelju dobio novo rukovodstvo, a sve su prilike da bi u srijedu (sutra) trebao dobiti i novog trenera.

Kao što je već poznato, na nedjeljnoj sjednici Skupštine formiran je novi Upravni odbor koji će prvo zasjedanje imati sutra.

Ne bi bilo nikakvo iznenađenje da na sutrašnjoj sjednici bude imenovan i novi šef stručnog štaba Plavih sa Grbavice, koji će povesti ekipu prvo na zimske pripreme, pa potom i u nastavak sezone koja je, za sada, krajnje razočaravajuća.

Nekoliko se kandidata povezuje sa preuzimanjem Željezničara, a novi predsjednik UO Nihad Selimović je odmah nakon imenovanja poručio da je prva želja kluba angažovati Amara Osima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Željezničar su u jesenjem dijelu sezone vodila čak tri trenera. Plavi su u sezonu ušli sa Slobodanom Krčmarevićem, nakon kojeg je trenersku palicu preuzeo Milomir Odović. Kolo prije kraja polusezone, Odović je odstupio sa svoje pozicije pa je na posljednjem meču sa Širokim Brijegom ekipu predvodio Adin Mulaosmanović.

Nakon prve polusezone, Željezničar zauzima četvrto mjesto na tabeli Premijer lige sa 28 osvojenih bodova.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mr.Balboa
Dajte Mulalicu ali pravu sasnu,pa ce te vidjeti sta ce taj covjek napraviti,samo ga pustite da radi svoj posao jer tog covjeka ko licno ne poznaje nema ni pojma o kakvom dobrom covjeku se I radi!!!
31 20
6HM6
Osim ili Mulalic
29 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi