Prozivka FK Željezničar tek u ponedjeljak, Ivković glavni kandidat za šefa struke?

Na Grbavici mnogo upitnika

Prozivka FK Željezničar tek u ponedjeljak, Ivković glavni kandidat za šefa struke?

S. Mlaćo
FK Željezničar još uvijek nije počeo sa pripremama.

Na Grbavici je mnogo upitnika dok je većina premijerligaša počela je sa radom.

Iz FK Željezničar jučer su najavili imenovanje šefa struke, no to se nije desilo. Informacija nema, a svakako da će novi šef struke biti u problemima, bez obzira ko to bio.

Pripreme kasne, plana nema, a dugovanja prema igračima i zaposlenicima su velika.

Neslužbeno, prozivka tima sa Grbavice trebala bi biti održana u ponedjeljak, a trenutno najbliži klupi je Tomislav Ivković.

Ivković je  posljednji angažman imao u Hrvatskoj, tačnije Interu iz Zaprešića. Radio je i u Rudešu, Slaven Belupu, Međumirju, a okušao se i u Saudijskoj Arabiji te Iranu.

Oglasi

Nije se baš proslavio, pa je veliko pitanje kako bi se snašao u više nego problematičnoj situaciji na Grbavici.

S obzirom na situaciju u klubu s Grbavice, moguće je da se sve promijeni u roku od 24 sata, pa na Grbavici 'izleti' neko potpuno novo ime i stvari odu u potpuni drugi pravac.

Nije poznato ni ko će se odazvati prozivci. Velikom broju nogometaša istekao je ugovor, dugovanja prema istima ali i onima pod ugovor su velika, pa je pitanje ko će se i odazvati eventualnoj prozivci.

Mnogi od njih su nam potvrdili da nisu kontaktirani, te da i sami iz medija prate cijelu situaciju.

Jučer je održan i žrijeb parova za novu sezonu Premijer lige, a Željezničar će ugostiti FK Borac, aktuelnog prvaka naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvom kolu sastaju se:

Radnik - Klub X
Sloboda - Rudar Prijedor
Široki - Zrinjski
Velež - Posušje
Sarajevo - Tuzla CIty
Željezničar - Borac

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ars412
Zavrsit cemo ko Celik, ovo je ludo postalo, okrenut se svojim juniorima, mladom kadru i trenera domaceg koji ne Kosta puno... Pa probat smanjit dugove
8 0
KviskoKvesic
Željo ce biti prvak u sezoni2021/2022 to je sigurno njega politika negura kao Sarajevo Velez i Borac sretno bufuci prvaci
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi