Ivković: Pristup mora biti kao u utakmici protiv Borca

Plave čeka težak ispit na Tušnju

Ivković: Pristup mora biti kao u utakmici protiv Borca

S. Mlaćo

Nakon remija sa Borcem na otvaranju sezone, nogometaše Željezničara sutra čeka novi ispit.

U goste će ekipi Tuzle City koja je u prvom kolu savladala FK Sarajevo i ima visoke ambicije.

Sutrašnji meč na Tušnju najavio je šef struke tima sa Grbavice Tomislav Ivković.

"Čeka nas teška i zahtjevna utakmica protiv protivnika koji ima kvalitetne individualce. Imaju sve uvjete da igraju mirno i razmišljaju samo o utakmici, a mi imamo nešto drugo. Mi imamo momke koji mogu pokazati svoje kvalitete, ali i moraju pokazati da ova utakmica sa Borcem nije slučajna. Potrebno je da pokažu karakter i da pristup bude kao u prošloj utakmici, a da kvaliteta igre bude na još višem i boljem nivou. Očekujem da se igrači ne boje, da pokažu hrabrost i da igraju slobodno. Mladost treba dati ono što ne može druga ekipa", kazao je Ivković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi sutra putuju za Tuzlu, a u srijedu su odigrali prijateljski meč sa Slavijom i slavili 3:1.

Dva puta je pogodio iskusni Ermin Zec, a jedan mladi napadač Hamza Jaganjac.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Gledaj Tome kako naređuje sa tribine, Amaru mrsko usta otvoriti kad stoji kraj terena. Vidi se želja za uspjehom a ne da je tu da nešto uzme i napravi haos.
9 0
BlueBoys
IGRAJ ŽELJO HRABRO BORI SEEEE
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi