Ništa od dolaska na Grbavicu: Mujan ima novi klub

U našoj zemlji nosio dres Širokog Brijega

Ništa od dolaska na Grbavicu: Mujan ima novi klub

Samir Mlaćo

Nekadašnji član Širokog Brijega Tonči Mujan ipak neće se vratiti u Premijer ligu.

Mujan je bio u pregovorima sa FK Željezničar i postojala je realna mogućnost da dođe na Grbavicu, no on se odlučio za odlazak u Crnu Goru.

Tačnije, postao je novi član FK Budućnost Podgorica.

To je jučer i zvanično potvrđeno, te je Budućnost u posljednji čas angažovala tri nova imena.

"Tonći Mujan, Veljko Batrović, Ljubomir Đurović i Ivan Bojović su juče - posljednjeg dana prelaznog roka - zadužili "plavo - bijelu" opremu i odmah su se stavili na raspolaganje stručnom štabu.

Momci, dobro došli", stoji u objavi FK Budućnost.

Oglasi

Mujan je u našoj zemlji nastupao za NK Široki Brijeg, a inače je dijete Hajduka.

U karijeri je još igrao za Deportivo B, Zadar, Krško, Domžale, Umraniyespor, Aluminij, Široki Brijeg i Hanoi u koji je otišao upravo s Pecare.

Za Hanoi je za pola godine skupio 17 utakmica i postigao dva gola uz pet asistencija, a zatim se okušao u Drugoj ligi Egipta.

U Širokom Brijegu je na 25 utakmica postigao devet golova i dodao pet asistencija i, zanimljivo, Široki Brijeg je klub u kojem je postigao najviše golova u karijeri.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od dolaska na Grbavicu sada nema ništa, će se Željezničar okrenuti nekim drugim opcijama.

Jučer su sa Grbavice potvrdili dolazak Mehmeda Ćosića koji je stigao iz srbijanske Kolubare.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi