Policija uhapsila osobu koja je prijetila treneru FK Željezničar!

Trener omladinaca Plavih doživio neugodnost

Policija uhapsila osobu koja je prijetila treneru FK Željezničar!

A. Čaušević

Otac neimenovanog dječaka je tokom vikenda prijetio jednom od trenera u omladinskoj selekciji FK Željezničar. 

Neodgovorni roditelj je treneru Željezničara prijetio pištoljem i ganjano ga nakon utakmice igrane u subotu na Grbavici.

Nakon zaprimljene prijave reagovala je policija koja je lišila slobode osobu odgovornu za ovaj incident, saopšteno je iz MUP-a KS.

"Dana 10.10.2020. godine u 19:10 sati policijski službenici Policijske uprave Novo Sarajevo su zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 183. KZ F BiH (ugrožavanje sigurnosti) na štetu D.A. iz Sarajeva i krivičnog djela iz člana 74. ZONDINOIM-a KS, lišili slobode lice B.V. iz Hadžića.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

Tokom pretresa navedenog lica, policijski službenici su pronašli i uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, od B.V. oduzeli jedan pištolj marke 'Glock', kalibar 9 mm, sa pripadajućim okvirom i 14 komada metaka, a za koje nije posjedovao odobrenje nadležnog organa.

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva KS, a lice predato u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenih krivičnih djela", poručili su iz MUP-a KS.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Narod podivljao - pobjesnio , pojedinci vec pjene na usta
9 0
Famoza
To je problem, mali ne zna igrat, taraba, stari misli da je pametan pa radi ovake gluposti... djeci koja nemaju buducnost ne treba djabe uzimat clanarinu
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi