FK Željezničar odradio posljednji trening pred derbi, imao je podršku sa južne tribine
Foto: fkzeljeznicar.ba

Navijači pratili trening

FK Željezničar odradio posljednji trening pred derbi, imao je podršku sa južne tribine

Edmir Škorić

FK Željezničar je obavio posljednji trening pred sutrašnji derbi sa Sarajevom.

Plavi nakon dvije vezane pobjede imaju optimizam pred gostovanje na Koševu kod najvećeg rivala. Susret se, podsjetimo, igra u srijedu od 18.30 sati.

Na glavnom treningu stadiona Grbavica izabranici Amara Osima odradili su trening, a s južne tribine su dobili podršku i dodatnu motivaciju od starne grupe navijača.

Igrači su pozdravili vjerne navijače sa južne tribine i obećali da će sutra dati ve od sebe da ostvare što bolji rezultat u duelu s aktuelnim prvakom BiH i trenutnim liderom Premijer lige.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tarik_
Zgazit bordo kurvu sutra!!!!!
16 14
hz_033
Jeste im to vazalin donijeli da ne boli puno sutra ?
8 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti