FK Željezničar u Međugorju protiv Igmana iz Konjica
Prozivka će biti održana 14. januara na Grbavici, četiri dana kasnije slijedi put u Međugorje, a početkom februara Željo će otputovati u Antaliju

Počinju pripreme

FK Željezničar u Međugorju protiv Igmana iz Konjica

E. Škorić

Fudbalski klub Željezničar će 14. januara krenuti s pripremama za nastavak sezone.

Nakon turbulentnog jesenjeg dijela sezone, Željezničar s novim rukovodstvom i novim trenerom sprema se za nastavak šampionata.

Plavi će od 14. januara, kada će biti održana prozivka igrača, zvanično startati sa pripremama, a one će se odraditi u nekoliko etapa.

Prvo ide nekoliko dana priprema u Sarajevu, 18. januara Željezničar kreće za Hercegovinu, u Međugorje, gdje se godinama unazad u ovo doba godine sprema za drugi dio sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Međugorju će Željo provesti desetak dana, a početkom februara odlazi u Antalijul. U Međugorju će odigrati najvjerovatnije tri utakmice, a za sada je poznat jedan protivnik i to je federalni prvoligaš Igman iz Konjica. Taj meč igrat će se 26. januara.

Imena ostalih rivala bit će naknadno poznata.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

samobordo1946
Svima se u Medjugorju ukazuje gospa,samo njima titula :D
61 12
vanja8
Bogami ce biti napeta utakmica,po kvalitetu je to negdje tu...Možda je Igman u maloj prednosti jer imaju veci roster igraca...
28 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi