Šta se dešava na Skupštini FK Željezničar? Prvo ''ne'' aktuelnom Upravnom odboru!

Važan dan za dan na klub sa Grbavice

Šta se dešava na Skupštini FK Željezničar? Prvo ''ne'' aktuelnom Upravnom odboru!

A. Čaušević

Nešto iza 11 sati na Ilidži je počela sjednica Skupštine FK Željezničar. 

Nakon uvodne rasprade, aktuelni predsjednik FK Željezničar Samir Cerić članovima skupštine je podnio izvještaj šta se uradilo u proteklom periodu.

Nedugo nakon toga članovi Skupštine su odlučili da ne usvoje izvještaj aktuelnog Upravnog odbora, poslije čega je uslijedila pauza.

Uskoro bi trebao u slijediti i najvžaniji dio sjednice, a to je izbor novih klupskih organa jer se očekuju promjene u vrhu rukovodstva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zatim će se razgovarati o strategiji i poltici kluba za naredni pored. Bit će govora i načinu na koji će se obilježiti 100 godina postojanja.

Inače, novo rukovodstvo očekuju pune ruke posla jer trebamu imenovati novog trenera što je brže moguće te omogućiti normalan početak priprema za prvi tim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Cerić ugasio još jednu firmu.
3 0
SonPen1946
Bez zezancije. jel dosao Ceric na sjednicu ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti