FK Željezničar predstavio Selimovića!
FOTO: Adem Ćatić/fkz.ba

Defanzivac potpisao ugovor

FK Željezničar predstavio Selimovića!

Samir Mlaćo

FK Željezničar je danas predstavio novo pojačanje. Naime, na Grbavicu je stigao defanzivac Vahid Selimović.

Selimović ima 26 godina, te je potpisao sa Plavima ugovor na dvije godine.

Danas je odradio prvi trening sa ekipom, a zanimljivo da je on do sada upisao i deset nastupa za reprezentaciju Luksemburga.

"Vahid Selimović je rođen 3. aprila 1997. godine u Luksemburgu. Prošao je omladinske selekcije francuskog Metza, a potom igrao i za prvi tim u francuskoj Ligue1. Uslijedio je transfer u kiparski Apollon, zatim u grčki tim Crete, a posljednji angažman imao je u slovenskoj Gorici.

Selimović je sakupio 10 nastupa za reprezentaciju Luksemburga uz jedan postignuti gol. Dvadesetšestogodišnjak igra na pozicijama centralnog defanzivca i zadnjeg veznog fudbalera.

Selimović je već danas obavio prvi trening sa ekipom", objavili su iz FK Željezničar.

Oglasi

Plavi u petak dočekuju GOŠK od 18:30 i sprema se pravi spektakl.

Najavili su to i popularni Manijaci.

"102. rođendan kluba je pred vratima!

Već niz godina tradicionalno ga obilježavamo na našem stadionu.
Ovoga puta ćemo to uraditi u petak na utakmici protiv GOŠK-a.

Reprezentativna pauza danas završava, te nakon što smo malo uzeli predaha, vrijeme je da razdrmamo naše redove, da se trznemo i da svi ozbiljno pristupimo ovoj utakmici, počevši od samog dolaska.
Termin utakmice nije baš atraktivan, ali je jos manje izgovor za nedolazak. Svaki pojedinac treba raditi na mobilizaciji i potruditi se da nekoga ''dovuče'' na stadion.

Ostalo je još par dana do utakmice, treba da se među navijačima Želje priča o tome i evociraju sjećanja na ranije obilježene rođendane, kako bismo u velikom broju pohodili Grbavicu i na taj način dali svoj doprinos, te samim prisustvom učestvovali u obilježavanju rođendana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Veoma je bitno da naš Željo nastavi pobjednički niz na domaćem terenu pred svojim navijačima, koji će nadamo se i ovoga puta biti 12. igrač.

Ova pauza je dobrodošla igračima, ali i nama navijačima koji smo se valjda uželjeli Grbavice.
Razlog više za dolazak je i veliki jubilej - 70-ti rođendan našeg stadiona!", stoji u objavi Manijaka.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Dobrodošao Vaha i sretno da te gledamo u najboljem izdanju u našoj PL!!!
3 0
Mowzilla
Sretno i aBd da te opet gledamo u repci luxa :D
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti