Manijaci zbog posebnog razloga imaju poruku za sve navijače

Željezničar dočekuje GOŠK

Manijaci zbog posebnog razloga imaju poruku za sve navijače

S. Mlaćo

Pred nogometašima Željezničara u petak je novi ispit.

Nakon reprezentativne pauze Plavi će ugostiti GOŠK i tražiti nova tri boda.

Meč se igra sa početkom u 18:30 sati, a iako je radni dan očekuje se dobra posjeta.

Navijači Željezničara, popularni Manijaci najavili su u petak proslavu 102. rođendana kluba te pravi spektakl.

Tim povodom pozvali su sve navijače kluba da dođu u što većem broju.

"102. rođendan kluba je pred vratima!

Već niz godina tradicionalno ga obilježavamo na našem stadionu.
Ovoga puta ćemo to uraditi u petak na utakmici protiv GOŠK-a.

Oglasi

Reprezentativna pauza danas završava, te nakon što smo malo uzeli predaha, vrijeme je da razdrmamo naše redove, da se trznemo i da svi ozbiljno pristupimo ovoj utakmici, počevši od samog dolaska.
Termin utakmice nije baš atraktivan, ali je jos manje izgovor za nedolazak. Svaki pojedinac treba raditi na mobilizaciji i potruditi se da nekoga ''dovuče'' na stadion.

Ostalo je još par dana do utakmice, treba da se među navijačima Želje priča o tome i evociraju sjećanja na ranije obilježene rođendane, kako bismo u velikom broju pohodili Grbavicu i na taj način dali svoj doprinos, te samim prisustvom učestvovali u obilježavanju rođendana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Veoma je bitno da naš Željo nastavi pobjednički niz na domaćem terenu pred svojim navijačima, koji će nadamo se i ovoga puta biti 12. igrač.

Ova pauza je dobrodošla igračima, ali i nama navijačima koji smo se valjda uželjeli Grbavice.
Razlog više za dolazak je i veliki jubilej - 70-ti rođendan našeg stadiona!

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1659354598
I sta onda,pobjedimo Goska na Grbavici ,naravno uz domace sudjenje i onda odemo u goste bilo kome i ne opucamo na goll,nije to Zeljo moji Manijaci,sa Basicem mi nigdje ne mozemo a sto se tice Manijaka njima respekt daleko najbolji u BiH
0 2
Bit ce gusto bit ce 0:2
Investitor???? Pojacanja??? Dok god navedeno, iz sjene svjesno sprijecava Senad Misimovic i rukovodi budzetom kluba Željo nece na zelenu granu.Ova generacija Manijaka tesko da ce docekati istinsku radost.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi