FK Željezničar izmirio dio duga prema NK Čelik

Vezano za naknadu za treniranje Vrhovca

FK Željezničar izmirio dio duga prema NK Čelik

E. Škorić

Rukovodstvo NK Čelik objavilo je da su uplaćena da je na račun kluba uplaćena naknada za treniranje za igrača Vedrana Vrhovca od strane FK Željezničar.

Vrhovac je u Čelik stigao iz Viteza, a u dvije provedene sezone na Bilinom polju dobio je status mladog reprezentativca.

Fudbalski klub Željezničar uplatio je dio potraživanja za trening komepnazaciju u iznosu od 7.940,00 KM, čime je po automatizmu smanjen blokirani iznos duga prema Upravi za indirektno oporezivanje.

Ovo je samo dio potraživanja, a za naplatu ostatka, administacija kluba će pokrenuti proceduru i sve ostale dozvoljene pravne radnje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Čelik je objavio da je dug prema Upravi za indirektno oporezivanje trenutno manji od 100.000,00 KM.

"Zajedničkim radom i zajedničkim snagama za jak i stabilan zenički Čelik!", poručili su Zeničani.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Ko je uplatio ? Udruženje Građana Sportsko Drustvo Fudbalski Klub Željeznicar ili FK Željeznicar koji od ove dvojice ?
8 5
bistrik87
Provjerite uplatnicu
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije