FK Željezničar: Žalit ćemo se zbog odluke o Grbavici

Željin stadion suspendovan

FK Željezničar: Žalit ćemo se zbog odluke o Grbavici

FK Željezničar će svoju sljedeću domaću utakmicu odigrati pred praznim tribinama.

Kao što je već poznato, stadion Grbavica je suspendovan na jednu utakmicu pa će važan duel protiv Širokog Brijega biti odigran bez prisustva publike.

Iz Željezničara su danas zaprimili Odluku Takmičarske i Disciplinske komisije NFSBiH o suspenziji stadiona, nakon čega su se oglasili zvaničnim saopštenjem u kojem su naveli da će uložiti žalbu Apelacionoj komisiji.

"FK Željezničar danas je zaprimio Odluku Takmičarske i Disciplinske komisije NS/FS BiH po kojoj se Klubu izriče suspenzija odigravanja jedne prvenstvene utakmice bez prisustva gledalaca na Stadionu Grbavica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odluku su donijele Takmičarska i Disciplinska komisija NS/FS BiH zbog dešavanja na utakmici između FK Željezničar i FK Tuzla City odigrane 11. novembra 2018. godine.

Imajući u vidu dešavanja na bh. stadionima, te da je Grbavica u posljednjih nekoliko godina najposjećeniji stadion i stadion na kojem vlada fer i korektno navijanje, FK Željezničar ni u kojem slučaju nije saglasan sa Odlukom i uložit će žalbu Apelacionoj komisiji", navodi se na zvaničnoj stranici Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Ma kakve veze vama ima, s publikom ili bez? Ionako će vas pola izaći u prvom poluvremenu, a pola ganjati igrače po terenu na kraju utakmice.
22 13
DamirT
Cuj hoce da se zale.Usli im navijaci na teren,ganjali igrace i bune se sto su kaznjeni.Budale.
16 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi