Zeba i Karić dobili nove funkcije u Željezničaru

Ostaju u klubu sa Grbavice

Zeba i Karić dobili nove funkcije u Željezničaru

Dosadašnji članovi stručnog štaba FK Željezničar Zajko Zeba i Elvis Karić dobili su nove funkcije u klubu sa Grbavice.

Zeba i Karić će ubuduće raditi u omladinskom pogonu i to sa djecom iz pretpionira, godišta 2006. i 2007.

Podsjetimo, prije nešto manje od dva mjeseca došlo je do kadrovskih promjena u Željezničaru kada je dotadašnjeg prvog pomoćnika Milomira Odovića, Zajka Zebu, zamijenio Ismet Štilić, a dok je Irfan Fejzić naslijedio Elvisa Karića na poziciji trenera golmana u prvom timu.

Iz Željezničara su tada poručili da je do takvih promjena došlo nakon konsultacija sa šefom stručnog štaba Milomirom Odovićem.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Romario 77
Jesu im ga spustili. Miljenik Manijaka Zeba sa pretpionirima. Tako do radi Miske
18 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi