FK Zvijezda 09 angažovao prvo pojačanje

Radno u Etno selu Stanišići

FK Zvijezda 09 angažovao prvo pojačanje

Samir Mlaćo

Zvijezda 09 dovela je prvo pojačanje za drugi dio sezone. Naime, u redove tima iz Etno sela Stanišići stigao je Edin Murga.

Murga je u BiH nastupao za Bosnu Visoko i FK Tuzla City, a jedno vrijeme bio je i član FC Most sa Malte.

"Poziv sportskog direktora Zvijezde 09 Perice Đorđevića se ne odbija. Zvijezda 09 ima vrhunske uslove za rad, vrhunskog trenera i smatram da ćemo zajedničkim snagama ispuniti za neke nemogući cilj, a to je opstanak u Premijer ligi BiH. Dogovor sa sportskim direktorom i predsjednikom kluba Borisom Stanišićem kratko su trajali što pokazuje koliki su predani i profesionalni u svom poslu. Moj motiv da pružim odlične partije u Zvijezdi 09 što su nas svi otpisali, a mi ćemo na terenu pokazati da nije tako“, kazao je Murga za službenu stranicu Zvijezde 09.

Zvijezda 09 će u drugom dijelu sezone voditi bitku za opstanak u premijerligaškom društvu. Nakon 19 kola ima samo osam osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi