FK Zvijezda 09 ostala bez trenera

Jurasović podnio ostavku

FK Zvijezda 09 ostala bez trenera

Haris Zilić

FK Zvijezda 09 poražena je danas na domaćče terenu od GOŠK-a rezultatom 2:1, a gol su primili u sudijskoj nadoknadi vremena.

Tim iz Etno sela Stanišić ostao je zakucan za dno tabele sa pet bodova iz 14 odigranih utakmica.

Po završetku meča sa GOŠK-a, Zvijezda 09 ostala je bez trenera, Mihajlo Jurasović je dao otkaz iako je ranije imao podršku Uprave.

"Želim se zahvaliti Zvijezdi 09 na podršci i korektnoj saradnji sve ovo vrijemme. Probali smo se izvaditi, međutim to nije moglo", rekao je Jurasović nakon utakmice i nastavio:

"Nova enerrgija uvijek daje nešto novo i mislim da će tako biti u ovom slučaju. Ja sam siguran da ovaj tim može puno bolje, ali nemamo vremena.

Ne bih želio da ja dalje radim i da budem glavni uzrok problema koji su evidentni."

Jurasović je naglasio da se jednostavno ne može nositi sa trenutnom situacijom.

"Nemamo ni sreće, to je bilo evidentno sve ove utakmice. Razgovarao sam sa ljudima iz kluba, pored svih priča da nije bitno da li ćemo izgubiti utakmice u nizu ili nećemo, jednostavno ne mogu više da se nosim sa ovim i to je to. Ja sam siguran da će Zvijezda 09 ostati u ligi."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U 15. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine Zvijezda 09 gostuje vrlo dobroj ekipi Sloge Meridian.

Nakon skoro polovine prvenstva Zviejzda 09 zaostaje čak deset bodova za pozicijama koje donose opstanak u društvu najboljih.

Top Komentari

user1688650153
Veliki čovek,dobar trener...nisu se poklopile kockice nažalost
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi