10

Komentari (10)

avalkaB
Željo na aparatima
Drakula
Topina. Bas bi mi bilo drago selo lištica ili zeljkan da ispadnu.
avalkaB
Evo ga kolega 0:1 Igman, Željo 11.
Drakula
aBd brate bit ce i 12 zasluzuli su poslije onoliko laganja o ulagacima i dugovima.
avalkaB
moje mišljenje je da im se štima da ispadnu (a i ujedno su loši) da se resetira klub na 0 kao čelik zbog dugova, ali eto vidjet cemo - dolazi im zrinja, idu u lišticu i gasimo ih na grbavici aBd
Drakula
Prosla sezona im je odgovarala kad su ih gurali i niko se nije zalio na sudjenje kad su ga gurali do evrope. Nece oni iz dugova izac nikad i celik je u nizem rangu ali dugovi se nisu poništili. Losi su ko k oni nemaju kvalitetnog igraca u ekipi.
avalkaB
Sjecam se i dalje onog gola Haracica, kao da je bilo jucer, cist faul nad golmanom Veleža i Bog im vrati protiv Borca (mada muftić je trebao bolje reagovati/boksovati), sve u svemu da Bog da se ugasili
Hadzija123
@avalkaB i @Drakula najbebem vam se najmilijih ne bitno koliko godina imali a onda im se takodje zivoti ugasili sa vama zajedno takodje ne bitno koliko godina imali !
Drakula
Hahahaahahahahaha ko ti drma kavez majmune
avalkaB
Joj što ne mogu ove sirotinje..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.