Seedorf potpisao za Zvijezdu 09, ali prava "bomba" ovog kluba će tek biti objavljena!

Nova pojačanja u redovima bh. tima

Seedorf potpisao za Zvijezdu 09, ali prava "bomba" ovog kluba će tek biti objavljena!

Endin Čaušević

U Zvijezda 09 ne miruju ni tokom reprezentativne pauze, a čelnici kluba uspjeli su dovesti još jedno pojačanje pred nastavak sezone u Premijer ligi.

Zvijezda 09 je ovog ljeta u potpunosti promijenila svoj igrački kadar u odnosu na proteklu sezonu i jasno je da će cilj kluba biti da se izbori ostanak u najjačem rangu bh. fudbala.

I tokom reprezentativne pauze u ovom klubu radilo se punom parom, a Zvijezda 09 je jutros predstavila još jedno pojačanje.

U pitanju je Seedorf Agyemang koji u bh. premijerligaša stiže kao slobodan fudbaler nakon što je napustio FC Shooting Stars iz Gane.

Ovaj 21-godišnji krilni napadač je s Zvijezdom 09 potpisao jednogodišnji ugovor, te je zadužio dres s brojem 19. Inače, nastupao je i u Švedskoj gdje je igrao za Assyriska IK.

Oglasi

Međutim, na Seedorfu se neće zaustaviti u Zvijezdi 09 jer je spremno još jedno veliko pojačanje, te se čeka samo zvanična potvrda.

Kako je SportSport.ba najavio za Zvijezdu 09 potpisat će i Bože Vukoja koji stiže također kao slobodan igrač nakon što je prije nekoliko dana raskinuo saradnju sa Širokim Brijegom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vukoja će sa Zvijezdom 09 potpisati dvogodišnji ugovor uz mogućnost da se saradnja produži na još godinu dana.

Ovaj fudbaler je prethodne tri godine nosio dres prvog tima Širokog u čijim redovima je i ponikao. Igrao je još za GOŠK i Neretvanac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi