FK Zvijezda 09 se nastavlja pojačavati: Stigao bivši fudbaler Slobode
(Foto: NK Zvijezda 09) Mehmedagić je karijeru počeo NK Zagreb, da bi potom nastupao i za Lučko, mađarski Vasas, NK Novigrad, NK Bistra i Slobodu

Potpisao Haris Mehmedagić

FK Zvijezda 09 se nastavlja pojačavati: Stigao bivši fudbaler Slobode

FK Zvijezda 09 se priprema za drugi dio sezone Premijer lige BiH, a stižu i pojačanja koja bi trebala ekipi iz Etno sela Stanišići olakšati borbu za opstanak u eliti.

Proteklih dana su u redove Zvijezde 09 stigli Slaven Stjepanović, Marko Anđić i Marko Bašanović, a sada su iz kluba potvrdili da je angažovan i iskusni štoper Haris Mehmedagić (30).

Haris Mehmedagić je posljednji angažman imao u FK Sloboda, ali je nakon dosta problema sa povredama ljetos ostao bez kluba.

Inače, karijeru je počeo u NK Zagreb, da bi potom nastupao i za Lučko, mađarski Vasas, NK Novigrad, NK Bistra i Slobodu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vjerujemo da će se Haris brzo adaptirati u Zvijezdi 09 i da ćemo zajedničkim snagama koračati do cilja, a to je opstanak u najelitnijem takmičenju", poručili su iz Zvijezde 09.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi