Premijerligaš neslavno krenuo u sezonu, ali neće biti trenerske promjene

Potvrđeno iz kluba

Premijerligaš neslavno krenuo u sezonu, ali neće biti trenerske promjene

Neslavno je Zvijezda 09 krenula u novu sezonu Premijer lige naše zemlje.

Neslavno je Zvijezda 09 krenula u novu sezonu Premijer lige naše zemlje.

Mnogo promjena u igračkom kadru i plasman u elitni rang za zelenim stolom nije donio ništa dobro.

U dva meča Zvijezda 09 je upisala dva poraza, te ima gol razliku 3:9.

Sada je očekuje gostovanje kod GOŠK-a u subotu i eventualni poraz značio bi nastavak velike krize. Pitanje je dana kad će se desiti promjena na trenerskoj klupi, no sadašnji stručni štab za sada ima podršku rukovodstva kluba.

To su i zvanično naveli.

Oglasi

Šef stručnog štaba i njegovi saradnici imaju našu punu podršku!

Obavještavamo javnost da stručni stab na čelu sa Mihajlom Jurasovićem kao i cijela ekipa ima apsolutnu podršku i povjerenje sportskog sektora na čelu sa Lukom Jovićem i sportskim direktorom Stefanom Petrovićem.

Nakon lošeg rezultatskog starta iz prve dvije utakmice imamo potrebu da se oglasimo sa ciljem sprečavanja svakog pokušaja da se u ekipu unese nemir.

Stim u vezi, naša ekipa, stručni štab kao i kompletan sportski sektor imaju apsolutnu podršku u nastavku Premijer lige BiH.
Zvijezda 09 ima jasan cilj i smatramo da sa gore pomenutim stručnim štabom i sportskim sektorom polako ali sigurno idemo ka ostvarenju istog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Zvijezda je najprije poražena od Velelža 5:0, a zatim na svom terenu proteklog vikenda od Igmana iz Konjica 4:3.

Nakon GOŠK-a, Zvijezda 09 će ugostiti Slogu Doboj.

Top Komentari

user1688650153
Vi kao da se hranite otkazima i ostavkama.Bravo za Zvijezdu 09 troše svoje pare i mogu da rade kako hoće
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi