Flamengo želi Adrianu dodati Ronaldinha

Flamengo želi Adrianu dodati Ronaldinha

Slavni brazilski klub Flamengo ima u planu da ovog ljeta u svoje redove dovede nekadašnju vedetu Barcelone, a sada člana Milana Ronaldinha.

Da Flamengo ima velike planove prvo su pokazali potpisivanjem „odbjeglog“ Adriana, koji je predhodno raskinuo ugovor sa Interom. Uprava Flamenga ne namjerava tu stati, pa su se dali u utrku i za drugom Brazilcem iz Milana.

- Flamengo želi otkupiti ugovor Ronaldinha. Klub je već kontaktirao njegovog brata, koji mu je i menadžer, kazao je jedan od članova uprave ovog brazilskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.