Flick: "Mislim da će Neuer razumjeti..."

Trener Bayerna odlučio

Flick: "Mislim da će Neuer razumjeti..."

Admin Čaušević

Manuel Neuer je prethodnih nekoliko dana bio na reprezentativnim obavezama sa selekcijom Njemačke. 

Nakon povratka u Bayern dočekala ga je vijest koja ga možda i neće oduševiti. Iskusni golman neće braniti u DFB Pokalu.

Hansi Flick je odlučio da priliku da Alexu Nubelu koji će tako upisati svoj prvi nastup u dresu najtrofejnijeg njemačkog kluba.

"Mislim da će Neuer razumjeti to što će na golu stajati Alex Nubel", kazao je Flick u najavi utakmice protiv niželigaša Duren.

Poznavajući Neuera i njegovu odlučnost da brani u svakoj utakmici nakon ove vijesti mu sigurno ne biti svejedno, ali će se pomiriti da sutra neće stajati među stativama.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salihović23
Pa uvjek su rezerve igrale u kupu, ne razumijem...
3 0
Dino69
Joj glupog clanka
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi